Gir og drivsystemer - HTP

Tel: (+47) 40 62 02 06
Go to content
Produkter
Gir og drivsystemer
Ring oss derson du  ønsker å  skaffe kraftoverføringer, gir og veksler som passer dine behov.
HTP har lang erfaring og kan gi deg råd.
Vi har dessuten meget korte leveransetider med forbindelse til verksteder og lager både i Norge og Sverige.

Vi kan tilby deg drivsystemer som dekker alle behov. Alt fra konvensjonelle anlegg til drivruller der motoren er innebygget, som på bildet til høyre der det kniper med plassen.

Benzlers serie J gir er siste generasjon av det anerkjente SALA akselmonterte giret.
Girkonstruksjonen har – på mange måter – lagt grunnlaget for denne typen industrigir, og ansees stadig som «originalproduktet» i mange bransjer.
Vi har løst et stort antall oppgaver med denne girtypen, fra storindustrielle oppgaver i bergverksektoren til sofistikerte pakkemaskiner i næringsmiddelindustrien.
De siste årene har vi tilpasset SALA-giret til vindmølleapplikasjoner, og i dag er denne girtypen den foretrukne i vindmølleindustrien med en effekt på opptil 25 kW (også kalt husstandsmøller).
Som tilvalg tilbys det også det unike og patenterte akselmonteringssystemet KIBO®. Med en KIBO®-løsning vil det alltid være mulig å demontere SALA-giret fra maskinakselen, hvilket gjør service og vedlikehold til en lek.
Tilbehøret er et kapittel for seg selv, og tar i utgangspunkt i de mange oppgavene vi har løst med dette produktet. Spørs oss dersom du ikke finner det du trenger i katalogen – vi har sikkert laget det tidligere.
Adresse:   Måltrostveien 8, 3482 TOFTE
Telefon:   (+47) 40 62 02 06
Epost:      post@ht-p.no
copyright: © Hansens Tekniske Produkter 2018
Design og produksjon: STS (0048) 8876 29 610
post@sotospeak.pl
Back to content